Brazilia vs Croatia – 10 Statistici Vitale


10. Cvintupli campioni mondial, gazdele braziliene deschid balul celei de-a 20-a editii din istoria acestei competitii. Nici o tara nu a reusit sa castige atat de multe trofee precum formatia Selecao, care in clipa de fata au castiat mai bine de un sfert din totalul acestor trofee. Cota ca ei sa triumfe din nou e 4.00.

 

9. Brazilia a castigat 9 meciuri consecutive, seria lor fiind inceputa septembrie 2013. In aceasta perioada au incasat doar 2 goluri, restul de 7 fiind succese la 0. Un nou succes fara gol incasat are cotatia 1.74 la agentia noastra.

 

8. In ciuda parcursului amintit mai sus, impotriva formatiilor din Europa, echipa antrenata de Luiz Felipe Scolari a "scartait", reusind sa castige doar 5 din ultimele 10 partide disputate, 3 remize si alte 2 esecuri fiind reportate. Croatia are 3.35 pentru a evita infrangerea diseara.

 

7. Aceasta e a 4-a prezenta a croatilor la un turneu final de campionat mondial. Cel mai bun rezultat a fost accederea in semifinale in Franta '98, turneu la care, in prealabil au elimiant si selectionata Romaniei in optimi. O "minune" produsa de alb-rosii si o victorie obtinuta contra Braziliei, are cotatia 11.00.

 

Urmareste rezumatul ultimei intalniri directe dintre cele doua formatii, la CM 2006 din Germania:

 

6. Cele doua formatii au fost colege de grupa si la Mondialul din urma cu 8 ani, disputat in Germania, singurul gol al partidei fiind marcat de Kaka, jucator neconvocat de Scolari la acest turneu. Un scor identic de 1-0, are astazi valoarea 5.30.

 

5. Golgheterul Croatiei in preliminariile pentru Cupa Mondiala a fost Mario Mandzukic, autor a 4 goluri. El va lipsi in meciul de astazi, datorita unei suspendari, iar inlocuitorul sau de origine braziliana, Eduardo, are cota 6.75 sa puncteze.

 

4. Adversarii Braziliei din acest meci au fost a 8-a echipa privind suturile expediate pe spatiul portilor adverse, judecand strict in zona UEFA, in 12 meciuri disputate reusind un total de 64 de suturi, o medie de 5.33 / meci. Cota ca europenii sa marcheze diseara are valoarea 2.23.

 

3. Neymar a marcat 7 goluri pentru Brazilie din septembrie pana in prezent, reusind inclusiv deschiderea scorului in amicalul contra statului Panama, disputat la inceputul acestui luni. Un scenariu aparent SF, prin care jucatorul Barcelonei ar marca primul, intr-un meci terminat cu scorul de 4-0, are valoarea 33.00.

 

2. Sudamericanii au condus inca de la pauza in 7 din ultimele lor 9 victorii. Cota ca favoritii publicului sa se impuna in ambele reprize, luate individual, are cotatia 2.95.

 

1. Luka Modric are 75 de prezente in tricoul nationalei Croatiei, insa doar 8 goluri marcate. Mijlocasul de 28 de ani al celor de la Real Madrid a marcat doar 2 goluri in 46 de meciuri pentru detinatoarea Ligii, in sezonul trecut, iar cotatia ca el sa puncteze si astazi e una pe masura 15.00.