Alexis Sanchez e prioritatea #1 pentru Bayern in aceastas vara, in timp ce Dani Alves ar putea ajunge in Premier League


Sanchez poate fi transferul verii

Starul lui Arsenal, Alexis Sanchez, ar putea fi principalul transfer pregatit de Bayern Munchen in aceasta vara, conform cotidianului Kicker. Faptul ca "tunarii" nu vor juca in Liga in acest sezon face aproape imposibila ramanerea lui Alexis pe Emirates.

Bayern sunt echipa care in ultimii ani a frant de fiecare data visul european al londonezilor, iar in aceasta vara sunt pregatiti sa le "fure" si cel mai bun jucator.

Arsenal se afla intr-o pozitie vulnerabila privind atacantul chilian de 28 de ani, iar pentru suma de transfer potrivita foarte probabil nu ar spune nu cedarii sudamericanului.

 

Alves tentat de o aventura in Premier League

Chelsea sunt una dintre ultimele echipe inscrise in crusa pentru a semna cu Dani Alves, care a devenit o tinta principala si pentru Manchester City.

Veteranul brazilian mai are inca un an contract cu Juventus, insa campioana Italiei ia in calcul o posibila despartire de acesta, contra unei sume importante de bani, mai ales dupa sezonul excelent reusit de acesta.

Fostul sau antrenor de la Barcelona, Pep Guardiola pare sa fi discutat de el si se afla intr-o postura favorabila in a-l convinge sa vina la City, insa anumite surse din presa britanica indica faptul ca relatia buna pe care o are Conte cu fostul sau club ar putea facilita transferul brazilianului la Chelsea.


 

Bravo are oportunitatea de a juca in Franta

Plecarea lui Claudio Bravo de la City pare iminenta, dupa experienta de cosmar a acestuia in Premier League. Lille sunt echipa care si-au manifestat cel mai pregnant interesul de a-l transfera pe acesta.

Forma slaba din sezonul sau de debut in Premier League l-a facut pe Bravo sa isi piarda postul de titular sub conducerea lui Pep Guardiola, care nici nu s-a obosit prea mult sa il ajute pe chilian sa se adapteze.

City tocmai ce l-au transferat pentru o suma record, pe portarul Ederson Moraes de la Benfica, in schimbul caruia au platit £35m. Foarte probabil Bravo va parasi formatia din Manchester la mai mult de 12 luni de la transfer. Lille si-ar dosi sa profite de aceasta ocazie si sa-l transfere pe Claudio pentru o suma mult mai mica decat a platit City pentru el.