Pariuri Europa League: Steaua si Astra iti salveaza comboul pierdut


O oferta unica, pentru toti pariorii Unibet

Agentia noastra vine cu o oferta extraordinara pentru pariorii nostrii, astfel toate pariurile combinate (minim 1.40 cota / tichet) in valoare de cel putin 50 RON, cu minim 4 selectii pre-meci alese din Europa League, ce contin obligatoriu si selectii din meciurile Stelei si Astrei, vor primi bonusuri semnificative, in cazul in careTICHETUL E PIERDUT LA 1 SINGUR MECI.

Pentru a accesa aceasta oferta extraordinara, unica in piata pariurilor din Romania, trebuie obligatoriu sa optezi la ea, in pagina dedicata, iar daca nu ai cont, inregistreaza-te de aici si apoi revino in pagina cu promotia noastra speciala.

Bonusurile vor fi acordate in functie de miza investita, intre 50-100 RON vei primi 50 RON bani bonus, in timp ce pariurile de peste 100 RON, iti aduc 75 RON bani bonus. Rulajul acestor bani bonus, inainte de a fi retrasi, e de 5 ori, fara cota minima.

COMBOUL ZILEI IN EUROPA LEAGUE LA COTA 4.07

Everton - Lille, Everton castiga una din reprize @ 1.43
Feyenoord - Rijeka, over 0,5 pana la pauza @ 1.31
Astra - Celtic, Celtic sub 1,5 goluri @ 1.53
Rio Ave - Steaua, X2 @ 1.42

 

Dupa ce ieri s-a incheiat etapa a 4-a din grupele Champions League, astazi avem parte de partea a doua a grupelor din Europa League.

Formatiile romanesti implicate isi disputa meciuri foarte improtante privind situatia lor din grupe, din pacate Astra are doar sanse virtuale de calificare, cota ca ei sa ocupe una din primele doua pozitii fiind 51.00, ei fiind fara punct castigat dupa cele trei meciuri.

Steaua se afla la egalitate de puncte cu Dinamo Kiev si Aalborg si ocupa pozitia fruntasa, gratie golaverajului superior, iar cota ca ei sa se califice in primavara europena e una care vorbeste de la sine, 1.30. Castigarea grupei e semnificativ mai bine platita, valoarea fiind 3.50, principala favorita in acest moment fiind Dinamo Kiev, care au 1.50.

 

Statistici interesante privind meciurile Astra - Celtic si Rio Ave - Steaua

 

1. In 5 din ultimele 6 partide disputate de Astra in Europa Laegue, ambele formatii au reusit sa fie prezente pe tabela de marcaj. 1.79 e cota ca acest pariu sa fie realizat din nou si ambele porti sa fie scuturate.

 

2. Steaua a pierdut la cel putin doua goluri diferenta ultimele trei jocuri disputate in deplasarile din Europa League. O noua infrangere in partida de diseara are cota 2.80, ros-albastrii pierzand fiecare din precedentele lor vizite in Portugalia.

3. O singura data Celtic s-a mai deplasat in Romania in cupele europene, se intampla in anul 1980 cand vizita terenul celor de la Poli Timisoara. Scotienii au pierdut acel meci cu scorul de 0-1. O victorie a Astrei la acelasi scor are cota 9.50 si nu e un scenariu improbabil, tinand cont ca de la "verzi" vor lipsi 4 jucatori esentiali.

 

4. 88% din totalul golurilor inscrise de Steaua in acest sezon de Europa League, au venit in cadrul reprizelor secunde. 1.85 e cota ca ros-albastrii sa puncteze diseara dupa minutul 45.

 

5. Atacantul sarb al lui Celtic, Stefan Šćepović a deschis scorul in victoria lui Celtic din meciul tur. El e cotat cu 3.10 pentru a puncta si diseara, Stefan fiind in linii mari, singura solutie ofensiva a managerului Ronny Deila pentru acest joc. 

 

6. Ultimele trei deplasari ale Stelei din toate competitiile, au avut in medie 6.33 cornere / meci. Agentia noastra ofera cota 1.90, ca diseara sa avem parte de un meci cu sub 10.5 lovituri de la coltul terenului.