Pariuri Bundesliga: 10 statistici interesante privind meciul Hamburg - Dortmund


1. Hamburg se simte excelent in fata celor de la Dortmund, reusind sa castige 6 partide din ultimele 8 dispute de pe teren propriu contra galben-negrilor, alaturi de 1 egal si 1 infrangere. 6.25 e cota la care e apreciat un nou succes al celor de la HSV.

 

2. Meciurile dintre cele doua formatii au produs un veritabil spectacol in decursul istoriei, atat Dortmund, cat si Hamburg, marcand in fata adversarei de azi cele mai multe goluri in poarta unei singure echipe din Bundesliga (174 HSV, respectiv 167 BVB0). Cota oferita de agentia noastra ca ambele echipe sa marcheze e 1.78.

 

3. Borussia traverseaza cea mai buna forma a acestui sezon din Bundesliga, reusind patru succese consecutive, in fiecare din acestea, echipa lui Klopp marcand cel putin 3 goluri. Cota e 2.85 ca scenariul sa se repete si azi la Hamburg si oaspetii sa inscrie peste 2.5 goluri.

 

4. In meciul tur disputat la Dortmund, Hamburg a reusit sa castige cu scorul de 1-0. In acel meci am avut parte de un total de 12 lovituri de colt. Cota ca si astazi sa asistam la minim 10 cornere e 1.75.

 

5. Borussia nu a mai reusit 5 victorii consecutive de la startul editie precedente a Bundesligii. Ei au ocazia sa isi egaleze aceasta performanta, daca vor invinge diseara. Un succesl al formatiei lui Klopp, intr-un meci in care ambele vor marca, e apreciat la 2.65.

 

6. Hamburgul are cel mai slab atac al Bundesligii, cu doar 16 goluri marcate dupa 23 de etape, un minim istoric pentru gazdele acestui joc. 2.28 e cota ca HSV sa nu inscrie azi in poarta adversarilor.

 

7. Klopp nu va putea conta pe Reus, accidentat in meciul de Cupa, astfel ca Aubameyang devine principalul favorit privind marcarea unui gol astazi. 2.14 e cota ca jucatorul african sa fie prezent pe tabela.

 

8. Jurgen Klopp a castigat un singur meci din cele noua pe care le-au disputat pe terenul celor de la Hamburg. 5-1 a fost acea victorie obtinuta cu Dortmund in Februarie 2012. Cota ca isprava sa se repete azi sub aceeasi forma e 41.00.

 

9. In ultimele sase dispute directe de la Hamburg, s-au marcat in medie un total de 4.00 goluri / meci. Cota ca si astazi acest plafon generos as fie atins e 2.80.

 

10. Atacantul celor de la Hamburg, Pierre-Michel Lassoga, a marcat in fiecare din ultimele doua partide disputate contra Borussiei. El nu va putea fi folosit diseara datorita unor probleme medicale, astfel ca Olic e principalul favorit al gazdelor privind marcarea unui gol. Croatul are cota 11.00 pentru a deschide scorul.

 

Pariaza pe restul etapei din Bundesliga!