7 statistici vitale privind meciul Bayern Munchen vs VfB Stuttgart


Dupa o pauza de doua saptamani, princinuita de debutul preliminariilor pentru EURO 2016, Bundesliga, la fel ca toate campionatele importante, se intoarce.

Unul din cele mai interesante meciuri ale etapei se anunta duelul bavarezo-svabesc, intre Bayern si Stuttgart. Echipa din Munchen vine dupa o remiza 1-1 pe terenul lui Schalke, iar dorinta jucatorilor de a corecta impresia neconvingatoare, lasata in urma acelei partide, cu siguranta e una semnificativa.

In randurile de mai jos am expus 7 statistici si variante parioristice care merita atentia ta:

 

1. Formatia din Munchen a obtinut mai multe puncte si a inscris mai multe goluri doar lui Hamburg, in rest VfB putem spune ca a fost victima lor favorita in decursul istoriei, dintre toate echipele din Bundesliga. 57 de victorii si 189 de goluri marcate in poarta svabilor s-au inregistrat in decursul istoriei. Cota ca Bayern sa se impuna si diseara e 1.15.

 

2. 11 victorii consecutive au cei de la Bayern in fata Stuttgartului, care au castigat ultima data in fata celor din Munchen in urma cu mai bine de 4 ani. 3.00 goluri / meci au marcat elevii lui Guardiola in medie in aceste 11 succese, iar cota ca diseara Bayern sa marcheze minim 3 goluri, are valoare 1.63 la agentia Unibet.

 

3. Campioana Germaniei a castigat cu foarte mare dificultate ambele partide disputate contra Stuttgartului in sezonul trecut, castigand la limita, de referinta fiind golul marcate de Thiago in meciul tur.  4.20 e cota ca formatia gazda sa se impuna si astazi la exact 1 gol diferenta.

 

4. Pep Guardiola a organizat aproape ireprosabil atacul celor de la Bayern, insa in defensiva lucrurile nu stau tocmai bine. In 10 din ultimele 11 partide gazduite de Bayern pe Allianz Arena, echipa oaspete a reusit sa marcheze gol. 1.86 e cota lui Stuttgart pentru a inscrie diseara.

 

5. Cu ocazia acestei partide, Thomas Muller isi va celebra implinirea varstei de 25 de ani. Mijlocasul ofensiv al celor de la Bayern e unul din favoriti privind marcarea unui gol diseara, agentia noastra oferindu-i cota 1.80 pentru ca Thomas sa puncteze diseara si sa-si faca cel mai frumos cadou.

 

6. In 9 din ultimele 10 partide disputate de Bayern Munchen in propriul fief, in Bundesliga, s-au marcat peste 2.5 goluri. 1.32 e cota ca in aceasta dupa-masa sa avem parte din nou de un joc spectaculos.

 

7. In ambele partidele directe disputate anul trecut intre cele doua formatii, bavarezii au marcat golurile victoriei in prelungirile partidei. O noua reusita a lor dupa pauza e apreciata la 1.14 de agentia noastra