Pariuri NBA: San Antonio are o cota buna sa-si etaleze clasa, intr-o victorie la Cleveland


Astazi se va disputa prima disputa a sezonului intre principalele favorite la titlu in acest sezon de NBA, campioana en-titre, San Antonio Spurs, va vizita favorita Cleveland Cavaliers.

Va insemna mult acest meci meci in perspectiva intregului sezon ? Foarte putin probabil, insa cu siguranta ne va oferi o idee despre modul cum vor reactiona cele doua echipa in acest prim act al foarte posibilei finale.

Din multe puncte de vedere, ceea ce doreste David Blatt sa realizeze la Cleveland, se asemana foarte bun cu ceea ce ca construit Popovich in ultima decada, un TRIO genial in care altruismul sa invinga individualismul.

San Antonio are cota 4.50 pentru a castiga un nou titlu, insa nu au inceput sezonul neaparat convingator, linia lor dupa primele 10 meciuri disputate fiind 6 victorii - 4 infrangeri. Cavalierii din Ohio au o linie foarte apropiata, 5-4, dupa 9 partide jucate.

Pe nimeni nu surprinde startul mai greoi al texanilor, in general sezoanele dupa titlu nu au fost foarte fructoase, insa nu trebuie uitat ca motoarele "disel" ale veteranilor, de obicei se incarca in momentul in care s-a atins 50-60% din sezonul regulat, cu apogeul maxin in play-off.

 

Din punct de vedere ofensiv, Cavs se descurca bine, Blatt are a 4-a ofensiva, cu 106.7 puncte / meci, LeBron, deasemenea fiind in nota sa, cu 27.1 puncte marcate / meci.

Problemele acestei echipe continua sub panouri, unde ei sunt abia a 20-a formatia din NBA, a 15-a privind pasele decisive / meci, respectiv a 24-a defensiva, cu 104.3 puncte incasate / meci.

Toate acestea sunt cifre si indici pentru care antrenorul israelian al cavalerilor nu are nici o scuza, tinand cont de talentul si de talentatii jucatori pe care-i are la dispozitie, indeosebi in zona panourilor, Thompson, Varejao sau Kevin Love fiind veritabile "masinarii de recuperari".

James doreste sa fie folosit mai putine minute decat a fost pana in prezent, conform unor declaratii ale sale, insa e foarte probabil ca acest lucru sa se intample astazi contra campionilor. LeBron are de luat o revansa dupa finala pierduta anul trecut, insa nu va fi deloc usor, in special din punct de vedere menta, San Antonio are cota 1.98 pentru a fi prima echipa la 20 de puncte. 

Un alt argument in favoarea campionilor e pauza de doua zile pe care acestia au avut-o, o pauza chiar mai lunga daca tinem cont ca in ultimul meci au avut parte de un "galop de sanatate" contra 76'ers. Aceast stare fizica propice a lor poate favoriza un joc ofensiv, cota pentur peste 206.5 puncte e una tentanta, 2.48.

Pentru toti cei care au incredere in Clelveland, noi oferim cota 2.50 pentru o victorie la cel putin 6 puncte a formatiei gazda.

Cea mai buna varianta: Victoria lui San Antonio la un handicap de -3.5 puncte, la cota 2.55.