Pariuri F4 Euroliga: CSKA - Kuban si Fener - Laboral se lupta pentru un loc in marea finala


In acest week-end vom cunoaste cea mai buna echipa de baschet din Europa. Afla recomandarile noastre privind cele doua semifinale. Ambele semifinale vor fi transmise in direct de Unibet TV.

Finala mica si marea finala se vor disputa duminica, in aceeasi Mecedes-Benz Arena din Berlin. 

CSKA Moscova si Lokomotiv Kuban e o semifinala inedita pentru pariorii din baschet

Niciodata in istoria Euroligii nu am mai avut parte de doua echipe rusesti in faza Final4. Daca CSKA e un veritabil “monstru sacru” al Euroligii, avand 12 finale jucate (6 castigate, 6 pierdute), formatia din Kuban se afla la debutul in aceasta faza a competitiei.

Sezonul trecut s-a intamplat exact ce s-a intamplat cu 2 ani in urma, CSKA fiind eliminata de grecii de la Olympiakos, de aceasta data inca din semifinale. 8 ani au trecut de la ultimul triumf european al lui CSKA, iar moscovitii spera sa incheie “seceta” duminica la Berlin.

Kuban a reusit sa o depaseasca in playoff pe Barcelona, fructificandu-si avantajul terenului propriu in decisivul din Rusia. CSKA nu au avut emotii cu sarbii de la C. Zvezda, pe care i-au depasit cu scorul de 3-0. Loko are un ascendent moral incontestabil in fata mult mai galonatei CSKA, castigand 3 din ultimele 4 dispute directe, toate disputate in VTB League.

In fiecare din aceste succese, Kuban au marcat minim 77 puncte. Nu suntem convinsi ca vor avea forta sa o invinga pe CSKA, insa mizam pe o performanta ofensiva buna a lor, cu peste 76.5 puncte, pentru cota 1.87.

Nando de Colo, jucatorul care va fi anunta MVP-ul sezonului in Euroliga, poate fi factorul X al lui CSKA, alaturi de colegul sau din aparare, Milos Teodosic. Ambii pot evolua atat pe pozitia 1, cat si pe pozitia 2, ambii au viziune extraordinara a jocului, cat si o aruncare de temut din afara semicercului. Recomandarea noastra privind performantele individuale il vizeaza pe de Colo, ca acesta sa depaseasca borna de 25 privind suma punctelor, a recuperarilor si a paselor decisive. Cota disponibila e 1.85.

 

 

Poate Laboral sa produca surpriza in fata lui Fener? Afla ce pariuri online iti recomandam.

Fenerbahce e una din echipele cu cel mai mare buget din ultimele sezoane de Euroliga. Ei au un mare avantaj pe banca tehnica, unde sunt condusi de legendarul Zelkjo Obradovic, antrenor ce a castigat 8 titluri de Euroliga cu 4 echipe diferite in cele 9 finale disputate.

Bascii de la Laboral Kutxa spera la trofeu si au sansa sa reuseasca ce n-au reusit in 2002 si 2005, cand jucat finala si au pierdut-o. Pentru a fi prezenti in ultimul act, vor trebui sa treaca de Fener. Doar Bourousis de la spanioli a mai jucat intr-un turneu F4, respectiv Sloukas din lotul turcilor. 

Laboral au un ascendent moral in fata turcilor, pe care i-au invins in 5 din ultimele 7 dispute directe. In sezonul precedent, la prima participare in F4-ul Euroligii, Fener au fost eliminati de Real Madrid. Cu siguranta conducerea clubului nu va fi fericita cu o eliminare in faza semifinalelor si vor avea loc mari restructurari in lot daca nu va fi atinsa cel putin finala.

 

Recomandarea noastra o vizeaza pe Laboral sa nu piarda la o diferenta de 7 sau mai multe puncte, in schimbul cotei 1.90. Ca performante individuale ne-a atras pariul privind recuperarile lui Adam Hanga. Maghiarul, care a "explodat" in acest sezon pentru basci, e unul din cei mai atletici jucatori din Euroliga. Desi masoara doar 2.01, detenta si mai ales pozitionarea lui fac diferenta, fiind unul dintre cei mai buni recuperatori ai echipei sale. Consideram o selectie tentanta pariul pe Hanga sa prinda cel putin 5 mingi sub panouri, la cota 1.72.