NBA: Disputa celor mai bune formatii din Vest: Spurs @ Thunder


03:00 San Antonio Spurs 2.45 @ Oklahoma City Thunder 1.55

 

Cele mai bune doua formatii din Vest se intalnesc diseara in Chesapeake Energy Arena, in ceea ce pare a fi cea mai probabila finala a Conferintei.

Forma etalata de aceste doua formatii in sezonul regulat si cotatiile noastre antepost sugereaza asta deasemenea, Spurs are cota 2.60 pentru a castiga in Vest, in timp ce Thunder are 3.10.

Aceasta va fi cea de-a patra confruntare directa din acest sezon, pana in clipa de fata Thunder castigand fiecare din precedentele trei partide, 94-88 acasa, victorie urmata de alte doua obtinute in Texas, 113-100, respectiv 111-105. 

Meciul de la noapte vine intr-un moment formidabil pentru formatia lui Greg Popovich, San Antonio avand 18 victorii consecutive inregistrate, reusind sa stabileasca recordul de victorii la rand in 

Ce remarcam in aceste trei intalniri directe dintre aceste doua formatii e ca Popovich a reusit in linii mari sa opreasca "vijelia" numita Kevin Durant, exceptand ultimul meci direct in care acesta a marcat 37 de puncte, insa partida a fost disputate in perioada in care OKC au jucat fara Westbrook.

In primele doua intalniri KD a reusit doar 24 de puncte, respectiv 17 puncte, iar plafonul de puncte pe care-l are setat Kevin diseara e de 32.00, cotatia pentru ca el sa marcheze sub acest target e 1.85, in ultimul meci in care a marcat 37 de puncte, Kawhi Leonard a absentat, el fiind un jucator cu un IQ defensiv foarte ridicat, ce-l va marca si diseara.

Privind indisponibilii, Scott Brooks nu va putea conta pe Sefolosha (SG), Perkins (C) si Reggie Jackson (PG), in timp ce de la oaspeti vor lipsi Baynes (C) si Boner (PF).

La o prima vedere e clar ca rotatia celor de la Oklahoma va fi afectata serios, atat Sefolosha cat si Perkins fiind titulari, in timp ce Reggie Jackson a primit din ce in ce mai multe minute is a fost printre cei mai buni oameni ai "fulgerelor" in precedentel dispute ale acestui sezon contra Spurs.

Ambele formatii beneficiaza de jucatori ofensivi exceptionali, insa convingerea mea e ca exista sanse bune ca trendul ultimelor intalniri directe sa fie pastrat, in 5 din ultimele 7 dispute, pariul "under" privind punctele fiind reusit, sub 208.5 puncte diseara avand cota 1.94 in oferta Unibet

Personal consider ca va lua final seria de 6 victorii consecutive inregistrata de OKC in fata lui Spurs, pe propria arena, texanii traversand cea mai buna forma a lor din istoria NBA-ului, par mai buni ca niciodata, iar rotatia de care poate uzita Popovich e una net superioara gazdelor.

San Antonio sa nu piarda la mai mult de 4 puncte e recomandarea mea principala, cota fiind 1.85.