Pariuri NHL: The Islanders au toate sansele sa treaca de Flames intr-un festival de goluri


Philadelphia Flyers at Carolina Hurricanes

Ambele formatii au nevoie de un inceput de an pozitiv, fiecare din ele suferind trei infrangeri in perioada dintre Craciun si Noul An. Situatia e mult mai tragica pentru Carolinga, care au castigat doar 2 partide in ultimele 13 disputate. Ofensiva lor insipida va avea o misiune dificila sa scape de povara ultimei pozitii in Est. In luna decembrie, Huricanes au avut in medie 1.29 goluri / meci si au sansa sa stabileasca un record nefast, fiind a doua echipa din acest secon, care termina sezonul regulat cu o medie de sub 2.00 goluri marcate. Ultima partida directa dintre cele doua formatii a consemnat victoria celor de la Flyers cu 5-1. Nici astazi nu se anunta probleme ofensive pentru formatia din Philadephia, insa cu siguranta aceasta perioada a sarbatorilor le-a mai taiat din aripile prinse, pana la aceste trei esecuri la rand, ei aveau o alta serie impozanta de 3 victorii la rand in deplasare.

Daca "Zburatorii" doresc sa reintre in carti, ei nu isi permit astazi sa cedeze puncte si ar trebui sa depaseasca o formatie din Carolina ce pare descumpanita. Eric Staal e singurul jucator al lui Hurricanes care a punctat in ultimele 120 de minute. Fratele sau, Jordan, va reveni si el pe gheata, dupa ce a avut degetul rupt, insa cel mai probabil nu va fi suficienta aceasta revenire. Din punctul nostru de vedere cotele au fost setate destul de ciudat, valorile la victoriie fiind aproximativ egale, din acest motiv vedem o valoare certa in cota 2.55 pe care Flyers o au la victorie.

 

New York Islanders at Calgary Flames

Meciul aceste se anunta unul extrem de atragator, o disputa intre formatiile care incepusera cel mai bine sezonul. Sunt toate sansele sa vedem o intalnire disputata, cu nerv, iar prezenta golurilor e aproape certa. Calgary are motive de optimism privind accederea in playoff, dupa seria impozanta de patru victorii consecutive, duoa obtinute chiar in fata campionilor din Los Angeles. Numeroase intrebari s-au pus privind portarul elvetian al celor de la Calgary, insa Jonas Hiller a oferit prestatii solide recent, menite sa inchida gura contestatarilor  sai. In atac Jiri Hudler a fost omul care a preluati initiativa, marcand marea majoritate a golurilor.

Insularii traverseaza o forma recenta contrastanta, cu doar doua meciuri in urma ei stabilind o performanta ingrata, cedand un avans de trei goluri pe care l-au avut in fata celor de la Sabres, intr-o partida pierduta ulterior in overtime. In ciuda acestei forme inconstante, ei sunt la un punct in spatele liderului Conferintei de Est. Din punct de vedere al cotelor care ne sunt oferite, avem o soarta apropiata de ce a aruncatului cu banul, in ciuda faptului ca Calgary au o motivatie mai mare, valoarea intrinseca si omogenitate sunt de partea formatie newyorkeze. Una peste alta, ambel edefensive au incasat peste 100 de goluri si consideram ca un pariu ce presupune peste 5.5 goluri marcate ne ofera o flexibilitate mai mare, iar cota 1.94 nu e deloc de lepadat.

 

Alternativa de pariat: New York Islanders la cota 2.45.