Pariuri Formula: Versapen sa nu termine cursa + alte 6 pariuri interesante de la MP din Singapore


Formula1 se indreapta in acest week-end catre Singapore si parca pluteste in aer senzatia ca nu va fi un week-end usor pentru dominantele masini Mercedes. Ochii sunt atintiti pe cei de la Red Bull, care au monoposturi capabile, care se descurca bine pe circuite intortocheate si lente cum e cel de la Marina Bay.

Casele de pariuri si-au dat seama de acest lucru si la aceasta cursa apreciaza cota ca o masina Red Bull sa castige la o valoare semnificativ mai mica ca de obicei. Noi v-am pregatit cateva variante interesante de pariuri in randurile de mai jos.

 

Pole position

Daniel Ricciardo de la Red Bull a reusit sa se claseze in pole position pe circuitul ultra-lent de la Moncao, iar cota ca el sa repete aceasta isprava e una destul de mica, doar 3.50.

Coechipierul sau, Max Verstappen are sanse ceva mai mici, cota sa la pole fiind 6.00. Olandezul nu a inceput cursa de pe prima pozitie niciodata in acest an si de doar doua ori a pornit din fata lui Ricciardo, cel mai recent week-endul trecut.

 

Ocon vs Wehrlein

Desi are doar doua curse pana in prezent in Formula1, Esteban Ocon are cota 3.00 pentru a-l depasi pe coechipierul sau Pascal Wehrlein de la constructorul Manor. Ramane de vazut cum va reacion Ocon la prima sa cursa la Singapore, un circuit cu totul special, care tinde sa echilibreze valoarea pilotilor. Vedem valoare buna in cota pentru Esteban, un tanar pilot care se descurac bine pe circuite stradale, el castigand prima sa cursa in Franta, la Pau, in 2014.

 

Cea mai rapida tura

In ziua de azi tiltul de cea mai rapida tura inseamna prea putin despre cine e cu adevarat cel mai rapid si are legatura mai degraba cu prospetimea si gestiunea gumelor odata cu apropierea finalului cursei. Fernando Alonso a reusit la Monza o premiera, aducand titlul de cea mai rapida tura celor de la McLaren dupa mai bine de 3 ani. Cota ca el sa repete isprava in acest week-end, pe un circuit care i se potriveste chiar mai bine, e una teribila, 17.00.

 

Cine va termina cursa?

Cursa de la Singapore e una istovitoare. Fiecare pilot care reuseste sa termina cursa, poate considera ca a reusit o performanta. Am gasit cote foarte interesante ca unii piloti sa nu reuseasca sa treaca linia de finish. Cea mai interesanta valoare pentru a nu termina cursa am descoperit-o la Max Versapen, care are cota 5.00, o valoare foarte interesanta daca tinem cont de stilul sau de condus total al batavului.

Primul abandon

Aceasta alegere e una foarte dificila si cea mai mica cota atribuita unui pilot e 10.00, lucru care face alegerea extrem de dificila. Aceasta valoare o are Jolon Palmer, care nu a fost nevoit sa abandoneze inca din prima tura in week-endul trecut. El a fost implicat intr-o coliziune cu Felipe Nasr, care are 17.00 sa abandoneze primul, in timp ce Daniil Kvyat are 12.00 si reprezinta o optiune interesanta de asemenea.

 

Safety Car

Nu a fost nici o cursa a Marelui Premiu de la Singapore in care sa nu fie prezent cel putin o data safety car-ul. Cota ca aceasta masina sa apara si Duminica e 4.75, insa trebuie sa tii cont de un anumit aspect: aceasta cota nu include noul "Virtual Safety Car", introdus anul trecut si care a devenit rapid o alternativa mult mai folosita decat Safety Car-ul obisnuit. 

Nu trebuie subestimat factorul hazard. Anul trecut, Safety Car-ul a trebuit folosit la Singapore deoarece un spectator aflat in stare de ebrietate a reusit sa patrunde pe circuit.

Keith Collantine este editor al blogului de Formula1 F1 Fanatic